Fortfarande förkyld!

Så tröstlöst detta är! Min förkylning är inte bättre o jag börjar känna panik inför Lappland.
Nåja, det är ju inget att göra :-( Hoppas bara att förkylningen går över snart o inte utvecklas till bihåle- eler öroninflammation e. dyl.

SJUK!!

Skit också!! Hade planerat in långpass precis två veckor innan Lappland Ultra. Fixat barnvakt, bokat om tandläkartid. Kräver en hel del förberedelse innan man kan träna långpass en vanlig vardag.
Tro sjutton att jag vaknade med världens halsont samma morgon :-(
Detta var sista chansen till långpass innan Ultran! Men, men, det är inte mycket att göra annat än inse faktum.
Så nu är det bara att hoppas på det bästa o att allt annat klaffar så jag inte fortfarande är dålig när det drar ihop sig.

Potatisjoggen 5 km

Kände mig riktigt trött o seg innan start. Det blåste o var lite småkallt, så det fick bli långa tights idag.
Starten gick 15:00.
Jag gav mig iväg o lyckades hitta tempot direkt, låg på ca. 4:20-tempo o det kändes riktigt bra.
Efter 2 km började jag känna mig trött o seg, tempot blev lite sämre, men jag fortsatte jobba på. Efter 3 km, kom jag in i riktigt bra rytm igen. Kunde bara se 3 löpare framför mig, fanns det fler?
De framför mig såg starka ut ända till lilla motförslutet i Brunnsparken, jag höll tempot o gick raskt om två av dem.
Nu var det bara en kille kvar, som var i 12-14 årsåldern. Han tittade oroligt bakom sig hela tiden. Jag såg på honom att han var jättetrött o hade jag lagt in en spurt hade han nog inte kunna svara. De andra jag sprungit om hade försvunnit bakom mig, o jag ville inte rikitgt ta ut mig fullständigt. Så jag höll tempot hela vägen in i mål.
Väl i mål får jag reda på att jag kommit TVÅA av tjejerna o femma totalt sett.
Känner mig helt galet NÖJD!!

Resultat: 22:07

Träning vecka 22

Måndag:
Sjuk!!

Tisdag:
Vågade mig på lite barfotalöpning o terränglöpning idag. 6 km sammanlagt blev det. Kändes helt ok, men jag vågade inte köra på eftersom halsen fortfarande inte känns bra.

Onsdag:
2 timmar på gymmet. Dock kändes det i kroppen att jag inte är hundra. Jag orkade inte trycka på och det kändes jobbigt.

Torsdag:
Käner mig inte helt bra, så jag får väl skippa träning idag. Är jag inte bättre imorrn får det bli läkaren :-( Börjar få panik inför Lappland.

Fredag:
Mår äntligen bättre. Har promenerat o cyklat drygt 6 km vardera o det kändes hemskt gött.

Lördag:
Tanken var att jag skulle köra ett ultrapass idag på ca.45, men jag hittade aldrig flytet, så jag fick jobba hela tiden. Blev egentligen inte trött, men lessnade o valde att springa hemåt efter en tur i skogarna mellan Alingsås o Långared. Helt galet vilken stigning det är Laggarebecken upp. Men fin tur i skogen, med en massa sjöar längs vägen som såg hemskt inbjudande ut. Funderade en stund på om jag skulle slänga av mig kläderna o ta ett dopp, men nöjde mig med att blaska av mig. Tiden inklusive lite småstopp o glasspromenad.

Söndag:

RSS 2.0